Candy Crush Soda Saga

Candy Crush Soda Saga 1.50.8

Het water loopt je in de mond bij dit vervolg

Dacht je dat match-three games niet zoeter konden worden? Mis! Candy Crush Soda Saga, het verslavende vervolg op het ook al zo zoete Candy Crush Saga, gooit er nog even een extra laagje siroop overheen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zo verslavend als chocola
  • Sappige graphics
  • Uitstekend geluid

TEGEN

  • Bekende formule

Uitmuntend
8

Dacht je dat match-three games niet zoeter konden worden? Mis! Candy Crush Soda Saga, het verslavende vervolg op het ook al zo zoete Candy Crush Saga, gooit er nog even een extra laagje siroop overheen.

Sappige gameplay

Fans van het oorspronkelijke spel zullen niet teleurgesteld zijn door Candy Crush Soda Saga, want het is eigenlijk gewoon meer van hetzelfde.

Je maakt rijen van drie of meer dezelfde snoepjes door ze met elkaar te wisselen. Per level heb je een beperkt aantal zetten en als je je doel niet bereikt, moet je opnieuw beginnen - of met speelgeld betalen om verder te kunnen.

Candy Crush Soda Saga heeft meer dan 270 levels die zich afspelen in verschillende wereld, waar je diverse karakters en spelmodi tegenkomt.

Eén van de leukste aspecten van Candy Crush Soda Saga is het uitdagen van je Facebook-vrienden. Wie van jullie haalt de hoogste score?

Alsof je snoep steelt van een baby

Net als het eerste spel is ook Candy Crush Soda Saga erg eenvoudig te spelen, ideaal voor de hele familie. Er is geen uitgebreide tutorial, maar het is gemakkelijk op te pikken, zelfs als je nooit eerder Candy Crush hebt gespeeld. De snoepjes bewegen om je een hint voor je volgende zet te geven.

Graphics om van te watertanden

Je gelooft het bijna niet, maar ontwikkelaar King is erin geslaagd om Candy Crush Soda Saga er nog zoeter uit te laten zien dan zijn voorganger. De snoepjes zijn glimmender en sappiger, de karakters nog schattiger en het gevoel dat je krijgt als je snoepjes ontploffen is bevredigender dan ooit.

Het geluid in Candy Crush Soda Sage is te gek, van de vrolijke soundtrack tot de enthousiaste Engelsman die je complimenteert als je het goed hebt gedaan.

Proost

Candy Crush Saga zette een nieuwe standaard voor match-three spellen en Candy Crush Soda Saga is al net zo goed. Natuurlijk zijn er de bekende "paywalls" waardoor je niet verder komt zonder te delen, te betalen of te wachten. Maar als je hiermee om kunt gaan, valt er genoeg lol te beleven met Candy Crush Soda Saga.

Meeste downloads Puzzels voor Iphone

Meer
Candy Crush Soda Saga

Download

Candy Crush Soda Saga 1.50.8

Beoordelingen about Candy Crush Soda Saga